Blij je te ontmoeten

Ik ben Alien

Goed dat je de weg hebt gevonden. Heel wat mensen stellen hun hulpvraag te lang uit. Door deze zachte en toegankelijke website hoop ik de stap voor jou wat kleiner en gemakkelijker te maken.

Het verhaal

Hoe het allemaal begon

In 2013 startte ik met heel veel goesting de studie Pedagogische Wetenschappen aan de KULeuven. Al snel wist ik dat ik op de juiste plek zat. In 2018 studeerde ik af en besloot ik om meteen het postgraduaat tot Relatie- en gezinspsychotherapeut [KU Leuven] aan te vangen. Ook dat voelde meteen goed. In diezelfde periode ging ik aan de slag in de kinder-en jeugdpsychiatrie. In 2022 besloot ik mijn eigen praktijk op te richten en werd ik bezieler van deze warme plek voor eerstelijnspsychologische zorg.

Vandaag specialiseer ik mij in Infant Mental Health en probeer ik het aanbod binnen het geestelijk gezonheidslandschap uit te breiden voor de allerjongsten [baby’s, peuters, kleuters] en hun nest. Ondanks mijn subspecialisatie io in het jonge kind, ben ik mijn passie in het werken met oudere kinderen, jongeren en hun gezinnen niet verloren en blijft elke leeftijd welkom. Tevens koester ik een droom om meer lichaamsgericht te gaan werken met kinderen en jongeren. Het verhaal is dus zeker nog niet af.

There’s a crack in everything, that’s where the light gets in.

– Leonard Cohen

Laten we samen op pad gaan.